Numera 28 årig bloggare

Så var det dax för den årliga dagen då man förväntas bli äldre, visare och ett steg närmare en 30,40, 50 års kris.  Men som med allt som man blev helt lyrisk som barn så blir man mindre och mindre uppspelt av sådana här dagar.

Blir man tråkigare när man blir äldre eller har man upplevt julafton och alla födelsedagar så många ggr att man inte ser ”fram emot” det som man gjorde när man var liten.   Fast det klart, allt är roligare första, andra och trdje gången mot 28:e. :-)

Hur som helst så ser jag det som en fantastisk möjlighet att ha en fest och träffa vänner som man inte sett på länge!!  För på självaste födelsedagen så accepeterade jag istället ett jobb som bartender, på en väns 30 år fest.   Det visade sig helt klart att det var rätt val.

Efter många förberedelser som tysklandsresa för alkoholinhandling där minnen kommer ta fram ett leende när Aron ska beställa biljett….  – Vi ska till Tyskland…..SPARGRIS!!!

Olsagbart roligt, men självklart bara om man sett eller varit med om det själva men iaf. Efter en överfylld bil och 3 nervösa pojkar som efter tullen utbyttes mot 3 glada män!

Så väl på lördagen så blev det en fantastisk dag. En strålande sol visade sig när jag stod och vänta på mina medpassagerare till festen ute i Mark.  Men först till Skene och där se en mäktig match mellan Man United och mitt egna Blåa tåg – Chelsea!

Att åka hem till in United fan och försöka lägga känslorna för band gick bara inte när Joe Cole och Drogba!  Så vid oerhört gott mod drog vi till festen där allt gick över förväntan hela kvällen!

Massvis av nya drinkar, bra med dricks, fick sålt iväg sån där gammal sprit man aldrig dricker själv såsom absinth och vodka man kanske vågar dricka när man är 19 år. :-)   Efter kl 1 tyckte jag att det var dax att ta itu dansgolvet så lite lätt på fötterna efter ett par drinkar så visade man sig vara fräsch som en vårvind. ;-)

Från detta till something complete different…

Såg filmen Milk med Sean Penn i huvudrollen som Harvey Milk som enkelt blev berömd som första bögen som blev folkvald.  Den samma fick ju Oscar för bästa manliga huvudroll.  Och det är här min ilska börjar.

Filmen var ingen höjdare, visst ett viktigt moralisk budskap till alla att alla är lika värda….ni vet vad jag menar.  Men ingen speciell prestation från Penns sida förutom någon som berör.  Men en Oscar när Mickey Rourke gör sitt livs roll i ”The Wrestler”.

Lätt skandal anser jag och minst lite lätt att det var många som höll med mig, men eftersom filmen handlar om en bög så vågar man kanske inte vara lika hård som om den hade handlat om en porrkung.

Känner att det är förbannat svårt att få denna tanken så folk förstår men det jag vill säga är att minoriter, som snart inte är minoriter längre, utnyttjar att man inte får säga nåt elakt om de längre…nu får jag säkert massa folk förbannade men jag tycker att ibland det daltas lite väl mkt med folk.

Lite samma sak är det med kungahuset, dom lever med apanage på 110 miljoner om året…och sen ska de jävla svinen har mer pengar för sitt bröllop, hur kan man göra så???  Vill dom inte bli älskade av ”sitt folk” utan istället ska utnyttja oss totalt till tillräckligt många av oss vill avsätta monarkin?!

Blir lätt irriterad av detta men vad kan man göra??  För mig funkar det att skriva av sig lite!  Får avsluta med ett gammalt citat…

”Det är synd om människorna”

This entry was posted on måndag, april 5th, 2010 at 03:55 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply