Det är nästan roligt jämt…

…att leva tänkte jag fortsätta med men ibland undrar man hur folk orkar stå ut med sig själva!

Visst har alla sina oerhört dåliga sidor som uppmärksamma personer i din omgivning märker av, men när så gott som de flesta runt om dig ogillar ditt sätt eller din stil så måste man kanske ställa sig frågan hur man uppträder mot andra.

Som Ni förstår så pratar jag inte om mig själv utan en kollega till mig, eller jag känner eller rättare sagt har träffat allt för många av dessa människorna men den jag tänker mest på är en kollega.

Detta stycke av kött är nåt av det dummaste och lataste jag någonsin varit med om.

  • Hon är i helt fel branch där det är meningen att man ska vara trevlig och glad även om man är bakfull eller bara trött nämligen servicebranchen.
  • Hon är inte från Norden och pratar inte bra norska men försöker ändå prata med kunder på norska och då hon hör fel, uppfattar fel och säger fel till kunderna så kanske du ska prata engelska…som du gör med alla dina kollegor och vänner, eftersom det hela tiden blir problem när folk inte får det de har beställt osv.
  • Hon kan inte samarbeta för enligt henne så gäller bara hennes regler fast det kommer någon som har över 10 års branch vana mot hennes 1,5 år så har hon aldrig fel.
  • Hon klär sig som en slampa, eller som sina egentligen kollegor som får på Karl-johan.

Som ni hör är det inte min bästa partner när man står i en trång bar med 25 fulla torskar som inte kan vänta på sin tur att beställa to öl.

Men allt annat då…jovars ska inte klaga.  Lever mitt liv nu men saknar att ha en egen lägenhet med alla mina egna prylar.  Men har fått igång Carls projektor nu iaf och köpt en reciever och 2 snygga fronthögtalere så nu spelar jag playstation 3 på en c:a 200 tum vägg!!!  Det är grymt mäktigt!

Sitter på jobbet just nu och har upplevt den lugnaste veckan någonsin på det här stället så någon bok har blivit utläst och allt för många timmar framför denna lilla datorn, just nu ser jag dessutom på pulp fiction på NRK3.

Men snart är det farväl till Norge och Oslo för den här gången.  Det tråkiga var att en bit in i detta årets äventyr så vill min sambo verkligen prata om att flytta upp hit på riktigt, någon som jag väldigt gärna vill.

Så vi börja prata med rätt personer om lägenhet och jobb, men mitt i allt detta så fick hon besked att hon kommit in på sin utbildning.  Det blev en liten konstig känsla, blev jätteglad för hennes skull såklart men då förstod jag att vi flyttar hem igen.

Men hon uppmuntra mig att vi åker hem å pluggar och sedan flyttar upp till Oslo igen så hon slipper jobba som servetris igen.

Men livet är upp och ner, som en jojo. :-)

”Att människan är en lögnhals, ja det vet nog alla och envar
När Judas han kysste Jesus då fanns det inte någon sanning kvar
Och mannen som hette Brutus han svor till Kejsarens liv sin död
Men slutet på den historian visar tydligt på vem som ljög”

This entry was posted on måndag, juli 19th, 2010 at 11:52 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply