Gamla bilder och ett lag i spillror

Visst är det skönt med minnen, nåt som man faktiskt verkligen har glömt men när man ser en bild, video eller en viss bok eller film så blir man näst intill paralyserad och tänker tillbaka på den dagen då det hände.

Efter ha börjat att rensa ut mitt förråd av gamla skivor med allt  från dåligt pörr från min gode vän Aron till dokument som man ladda hem i gymnasiet om hur man lättast kom ifrån en fortkörningsbot. :-)

Men det bästa var självklart alla bilder som man inte sett på några år, från 2003-2006 fann jag 4500 bilder.  Jag var en flitig fotograf och är fortfarande för jag ser framför mig att dessa kommer jag ha en fantastisk tid med när jag är penisonär.  Eller ännu hellre visa mina barn och båda mina bragder men även om mina misstag i livet.

Det andra som hänt gör mig faktiskt sömnlös om nätterna, och bara det är ett varningstecken.  Mitt älskade fotbollslag Chelsea blöder floder. De har cancer, fotsvamp, hiv och klamydia samtidigt….och tydligen finns det ingen som har någon medicin.

Det är oerhört tragiskt att ett mästerlag spelar så dåligt men….jag älskar de ändå! Men det jag ville få säga är egentligen hur andra supportrar är när ens lag förlorar.  Det är tydligen bättre att håna då mig för jag hejar på ett lag som förlorar än våga jubla för sitt egna lag vinner.

Den enda glädjen är skadeglädjen!

Den meningen har aldrig betytt mer tror jag! Det var en tragisk tid i Norge  i somras då folk bara väntade på att CFC skulle förlora så de kunde håna mig eftersom jag oftast gick med Chelsea tröjor på jobb och på fritiden.  Är stolt över mitt lag och vill visa vad jag håller på.

För er som inte bryr er om fotboll ses jag som både barnslig och idiot men så här är fotbollsnördar! :-)

Ska ta tag i min kropp nu och träna lite innan det blir fotbollskrönika från det tyvärr tragiska VM i somras och sedan blir det del II av Svärdet & Spiran!  Ta hand om dig där ute!  Ska försöka skriva av mig mer så man kan lägga en del tankar åt sidan.

En bild är hemlighet av en hemlighet!

This entry was posted on torsdag, januari 6th, 2011 at 06:49 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply