30 års kris?!

Detta är nog vanligaste man får höra på dagen då man går över 20 strecket och går in i 30 strecket, men varför ska man få kris då??  Man har väl knappt levt halva sitt liv om man har tur.  Men klart nu är det tiden och alla våra vänner ploppar ut ungar som det är ett måste att få gjort det innan man blir 30 så man slipper höra om ångesten på sin årsdag.

Annars har väl det mesta av 2012 handlat om 2 saker, att över Chelsea hemska/underbara värld samt mitt nya jobb där jag verkligen har fått ett blandat intryck.

Chelsea först då, laget jag följer mer och mer för varje dag som går.  Jag förklarade för min oerhörda toleranta sambo att denna säsong ska jag inte missa en enda match, hela försäsongen till minsta lila ligamatch.  Det löftet har jag så gott som klart uppfyllt, missade FA matchen mot pompey och ligamatchen mot Sunderland men med goda ursäkter.   Men just nu är det en fantastisk vår som vi går till möttes, André Villa Boas fick sparken och Di Matteo tog över!   Efter det har varit helt andra stämning i laget och Torres gör poäng i så gott som varje match han spelar nu.

Kommer fortfarande rysa när jag tänker tillbaka på 4-1 vinsten mot Napoli…Ivanovic i 105 minuten….ojojoj!

Jobbet då…ja vad ska man säga, att inte man tänker på att utbilda sina chefer mer innan man slänger in dom för en ny kund är otroligt, samt att kanske tänka på att en människa måste kunna hantera en del stress om man ska bli ansvarig….det tog mindre än 2 veckor innan kollegor sa till mig att jag borde bli chef istället.

Oerhört smickrande men samtidigt jobbigt eftersom jag är redo att ta mer ansvar och bli chef men det är jobbigt när man agerar som en och ännu inte ÄR en, det är många som blir sura av ett sånt beetende.

Nu ska jag se de sista 25 minuter mellan Chelsea – Wigan, Ivanovic har precis gjort ett solklart offside mål så jag hoppas det kommer ett par mål till nu så man slipper tjötet.

This entry was posted on lördag, april 7th, 2012 at 05:26 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply