Husägare!

 

 

Jag skriver allt för ofta för mitt eget bästa tror jag.  Jag känner att jag skulle behöva skriva av mig minst en gång i veckan över mest negativa saker, för att få de ur mig.  De positiva vill jag ha nära mig.

Men jag kan väl börja vad som hänt under december månad i år 2012.

I november fick min sambo med mig ut på en husvisning ute i Borgstena, jag ville verkligen inte åka ut så långt bort.  Men självklart så slog huset mig som en knutnäve! PANG!!  Jag blev snabbt förälskad men vägrade att ge efter…just därför att det låg i Borgstena, nästan 3 mil från Borås.

Men vi åkte dit samma vecka på en andra visning och började jobba med banker och idéer om det kunde vara det rätta huset för oss. Efter mycket jobb så fick vi lånelöfte och gav oss in i ett budkrig skulle det visa sig.   Från 100′ gick det snabbt upp det 1240′.  Jag ville lägga 1250′ men hann inte och la därför vårt max 1270′.  Bara minuter senare kom det bud på 1300′ och detta huset var borta.

Men hela tiden kändes det att det var liksom inte spiken i kistan, vi levde på hoppet länge…och det betalade sig.   En dag när jag plockar på MQ så ringer mäklarn och säger att de andra vill nog dra sig ur.  Sagt och gjort så lägger vi till slut bud på 1240′ och både säljare och de andra köparna accepterar.

Vi skriver kontrakt och det känns fantastiskt!!   Sen sätter vi fart med vår lägenhet, vi målar och tapetserar och får ut den på hemnet inom ett par dagar från kontraket är påskrivet.  Vi har en visning som gick direkt dåligt, sen tar vi en på helgen och sen rullar det på med 3 privata visningnar de nästkommande dagarna.

Igår var den sista visningen och vi fick vårt utgångspris 350′.   Just i detta nu har jag suttit med mobilen i högsta hugg och bud på 355 och 365 har inkommit. Men där tror jag det är slut. Jag är grymt nöjd ändå, 350 var mer än vad vi trodde att vi skulle få och att dessutom få en 15′ extra så kan jag lägga på mitt bryggeri.

För ett sådant är beställt från Norge och kommer till mig i mellandagarna! För nu är det nog inte så långt kvar innan man sitter i ett hus och börjar titta vart man ska ställa möbler och vad man saknar.  Känslan i kroppen är oerhört skön!  JAG vill flytta dit och börja ett nytt kapitel i mitt liv. Fast många vänner och kollegor inte förstår hur jag kan flytta ”så jävla långt bort”.  Främst blir jag ledsen…alltså jag har gjort ett extremt stort steg i mitt liv och det enda du kan göra att trycka ner i mig att jag flyttat långt bort.  SOD OFF!!

Jag kritiserar inte dig som bort som en white thrash uppe i nån villa på Hulta med det du vill ha.  Tragiska människor…..och på tal om sådana.

Jag vill inte klanka ner på någon men antingen så finns det så oerört många dumma människor eller så har inte jag fattat vad livet går ut på.  Jag hoppas bara för deras egna del att de till slut kommer underfund med hur fan de lever sina liv.  Jag är på väg att börja resan till mitt drömliv!

Eller va fan…kom med ett bud på 370′ nu då.  :-)

This entry was posted on torsdag, december 20th, 2012 at 08:54 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply