Inskolning…

Så idag kom dagen D då jag följde min son till dagis för att skolas in.  Nervös som få var jag och dagen började kaosartat med att gå upp allt för tidigt, pillerburkar utan lock som flyger och en son som inser att han gått upp för tidigt och vill inte äta eller göra något.  Som tur var kunde vi lägga oss efter frukost och få 20 min effektiv powernap.

Med välpackad ryggsäck gick vi bort och dagen började bra, men fick ändå ett par knepiga vibbar av pedagogerna, de verka lite passiva och pessimistiska. Väl där kände jag mig som en katt bland hermeliner och det kändes mer än en gång att de inte tog mig på lika stort allvar.

Jaja, fikat var över och ut och beblandas med massa andra ungar, de enda 30 sek som jag kände jag kunde släppa M ur sikte så slog någon unge honom med en kratta..satte mina svarta ögon i ungen och tänkte att såhär är det väl.  God lunch iaf och sen hem på en skön promenad.

Men tillbaka till förra inlägget…idag bröt jag ihop totalt. Grät 2-3 ggr över att jag känner mig….inte stressad men pressad av MIG SJÄLV att få saker å ting gjorde.  P kom hem vid 17 och då gav hon mig fria tyglar, tack du underbara sambo, så då gjorde jag klart med en diskmaskin, fick måla en del av fasaden och skicka iväg ett par viktiga sms.

Någonstans där så blev jag nöjd och kunde sätta mig i solen och njuta av livet, men varför denna hets….livet tar slut nån gång och det vore ju kul att hela tiden ha saker att göra…HAHA

7 min kvar av denna helvetes dag som nu däremot ska avslutas med att se Chelsea premiärspela i årets PL och knäcka en 120kr Magnumöl och NJUTA av stunden!   Gutår!

This entry was posted on måndag, augusti 15th, 2016 at 08:44 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply