Sommarfestival

Nu var det nästan en månad sen jag var på sommarfestival nere i Sölvesborg.    Bilade ner på fredagen efter många om och men hur vi skulle bo, ta oss ner osv. Men som sagt så blev det polarens bil ner på fredag kvällen och oj vad som väntade oss.

Väl nere hitta vi vår stuga på en camping, träffade trevligt folk tog ett gäng öl innan det blev taxi in till festivalområdet.   Det blev någon slags starstruck på oss när vi kom fram och såg den enda kända SD-mannen efter den andra.   Köpte öl och kom lagom till de sista låtarna till en som spelade  Magnus Uggla covers.  Jag var i himmelriket för en stund.  Sen gick man runt om bara pratade med alla som man tyckte såg trevliga ut, det kändes verkligen som man inte var i Sverige. Alla var glada, öppna och pratsjuka.  Stod en lång stund med Ekeroth och diskutera allt möjligt från att vitt vin är bra för fyllan osv. :-)

Sedan när Noice Forever var jag i totalt esse, träffa en kvinna som jag sett på spelningen i Värnamo. Kul att hitta lite bekanta ansikten.  Dansa, drack hela natten lång och när allt stängde tog vi taxin hem.

Lördag morgon var segt, men det fanns sjukt goda frallor vid receptionen så man repade sig rätt fort, sen var det taggning inför talet i 4 årstiders park.  Någon öl innan och det var en av de varmaste dagarna på sensommaren. Åkte med en förbannad trevlig granne in (som vissa sig var väldigt känd i denna världen med tv-program osv) och tog en stross i Sölvesborg centrum.  Gick förbi Sossarnas tält och hånlog. Jag menar verkligen att hela Sölvesborg var invaderad av SD anhängare. Överallt man såg var det thisrtar, kepsar eller ballonger som visade vem som var störst här.

Tog några öl med damen från gårdagen, som min polare var lite intresserad av, och ytterligare en dam som vi fick med oss.   Den senare kände gubbarna i UT och lovade att presentera oss. Framför mig på den uteserveringen med en öl i näven satt Dan Park!!  och Rönnqvist.  Sjukt stort!

Sedan vidare ner till Parken där vi satte oss på en parkbänk och drack upp vår öl i bar överkropp. En riktigt härlig känsla!   Bort till området där man hälsade på Jomshof, Karlsson mm.  Talet var bra och fullt av applåder, efteråt tog vi fart innan de andra 3000 som var där upp till samma pizzeria.

Där tar vi tag i samma bord som Ekeroth och andra storheter.  In å köpa mat tills vi får reda av Säpo att de har en vip avdelning för oss, jag är inte sen å hänger med gänget så vi får en egen bakgård för oss själva.  Var 10 st och två Säpo agenter. Grym pizza, mycket öl och underbara människor!

Sedan vidare hemåt i en taxi, byta om, ta ett ex antal öl och Fireball till.  Sitter hela förfesten med en snubbe som jobbar för Swebbtv och Sjunne! Underbart par!   Får prata ut om våra problem att få barn, förlossningen osv osv. Magiskt.    Sedan en taxi in igen till området där Shabam var på scen.  Någonstans här så fixade Linda in oss på backstage området där alla var, total starstruck men var där bara en kort stund men det skulle visa sig guld värt lite senare.

Efter detta är allt lite vagt men träffar enbart glada människor (aldrig hänt förut på ett ställe med 3000 pers). Efter den konserten så träffa jag på Dan Park, eftersom jag var som jag är när jag är salong så börja jag prata och det visa sig vara en enormt skön snubbe.   Vi prata om hans verk, hur han levde (misär typ), så jag köpte varsin öl åt oss och efter det höll vi ihop i en timma.  Spelade in roliga filmer mm.  Han hade tom med en ny teckning som jag idiotisk nog inte fick med en hem.  Han sålde en till snubben från förfesten!    Men sedan var det UT Konsert som oerhört mäktigt!  Det var bara ett stort brölkonsert med väldigt hårt tryck längst fram, men det är ju där jag måste vara!

En break efter det behövdes, skulle ha ätit, men det tänkte jag inte alls på utan bara ladda för nästa konsert med Bedårande barn!  Längst fram såklart, jag var den enda som vågade sjunga när Öhrn höll fram micken!  Grymt som vanligt!     Efter denna konsert så var typ hemgång, alla gick utåt, vakterna ville få oss väck men jag fick med johan och sa att vi testar backstage nu.

Ingen vakt och Säpo kände igen oss och lät oss komma in.  Där var hela Noice, Jimmy, Linnéa, Öhrn, Karlsson och ett gäng andra viktiga.  Öl stod på bordet och det bästa av allt skedde.   Pratade med Jesper, Lonodon, lång historia om kramar, en längre utläggning av Säpo hur det jobbet är osv.

Vid halv 3 eller halv 4 gav vi oss som dom sista!  Taxi hem och en sköööön säng.   Tyvärr vakna jag 9 och kunde inte somna om, sjukt irriternade så macka, toa, vatten, resorb tills Johan vakna vid 12.   Pizza i Sölvesborg, sedan en sjukt seg och trött resa hem!   Men det var värt varenda sekund!   Sällan har jag haft en helg med den glädjen och öppenheten hos folk!  Kändes som att vara utomlands på en Chelsea match där alla höll på Chelsea!

This entry was posted on tisdag, oktober 18th, 2016 at 08:09 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply