2017 är här

Ja, då var ett nytt år till slut för den här gången.  2016 var ett snabbt och lärorikt år.   Främst för mina 6 månader hemma med Mz. Vi hittade fram till varann, det blev många långa promenader i skogen.  Idag önskade jag kanske att jag gjort ännu mer äventyr, men är nöjd med den tiden.   Annars minns jag inte så mycket mer av vikt.  Allt numera kretsar runt M och hans form och vilja.  Både gott och ont såklart, och under hösten mest ont.  Han fick en större vilja och gav oss flera gråa strån.

Det är fantastiskt med barn, men samtidigt nåt av det värsta man kan utsätta sig för.  Absolut hela sitt liv vänds totalt upp&ner.   Allt från sömn, till tid till mat och vad som anses vara viktigt i livet.   Jag kunde inte i min fantasi förstå vad det skulle innebära!

Annars har hösten varit en oerhört tung tid då det värsta var en uppblossad debatt mellan mig och min mor. Då hon har blockat mig på facebook pga av alla mina delningar.  Det blev en lång debatt och ett 5 långt A4 brev till henne där jag förklarade varför jag tycker som jag gör och varför jag tycker dom gör fel när de prioriterar.   Det slutade med ett skön pratstund i soffan efter några veckor, men det har satt så djupa sår i mig så jag kommer aldrig se eller känna på samma sätt igen.

December var oxå en härlig månad med en grabb som över natten blev 2 år trotsig, bilen gick sönder, bergvärmen lika så.   Sen hade vi årets värsta stund då vi fann vår älskade katt överkörd på granngatan. En enormt jobbigt helg där man verkligen funderade vad det finns för människor där ute.

Sååå ville bara få ur mig en del av 2016 och ser fram emot ett nytt år fullt med redan 2 bokade utlandsresor, tysklandresor med en kompis, sommarfestival i augusti och en rejäl lång sommar (tack föräldraledigheten).

This entry was posted on onsdag, januari 11th, 2017 at 07:37 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply