Fulländad semester

Årets semester, 2017, är den första som jag känner att den är  totalt fulländad  i min mening. För mig så behöver jag få göra en del surdegar som bara blir liggande, gärna något nytt att bygga eller renovera och samtidigt ha semester med allt man ska göra då.  Vad gör man egentligen, ska man inte bara unna sig det MAN tycker om.  Jag älskar att göra mina listor som sedan kan bita av och känna en enorm lustkänsla då jag väl kan bocka av denna.

Detta år tog jag 4 veckor då jag precis hade bytt jobb så det fick ”räcka, tanken var 6 veckor med lite pappadagar men det fick bli bra såhär.  Första veckan var jag själv med Mo själv och hade bara en grym vecka då vi lekte mycket men samtidigt gjorde små små steg varje dag. Sedan hade vi helg med grill med bekanta och allt det där. Nästa vecka var det hyra en lift och byta vindskivor, plåtar. Väl uppe hade vi lite plåt över så bytte det oxå samt rengjorde stuprör mm.  Härlig känsla att köra skylift, oerhört roligt!    Grill hos grannar på onsdagen som tyvärr slutade tråkigt då Mo hoppade ifrån deras studsmatta och skadade foten. 3 dagar innan vi skulle till DK.

Hittade detta inlägg nu 6 veckor senare så skickar ut det så får jag se om jag orkar skriva mer. Sitter just nu med en febrig Mo efter vi premiärbadat i vårt nya badkar!

This entry was posted on fredag, september 22nd, 2017 at 04:16 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply