Provanställning klar

Snart jobbat 6 månader på mitt nya jobb. Absolut mest vin under den tiden med ett par få glas vatten då och då. Haft svårt att vara som en gås som min kära sambo säger, att kunna släppa saker som har hänt. Det gäller hela tiden att vara alert då minsta lilla sekund av aktsamhet gör att man missar att skicka en grej.

Men som sagt i det stora hela trivs jag. Jag får bestämma oerhört mycket mer än vad jag tänkt från början. Jag kommer med stora idéer där vi både sparar pengar och jag kommer med nytt färskt blod som gör att det går framåt.

Dock fick detta en rejäl törn idag då jag skulle förhandla om en övergång och i min förvåning fick samma lön som jag redan haft, tom lägre kändes det som! Jag har enormt ansvar och visar framfötterna hela tiden. Detta får jag inget för och dom hänvisar till lönerevision i april? Ska jag gå ett halvår till med denna skitlönen, för detta stora jobbet?   Jag vet inte vad jag ska göra för jag vågar inte chansa att säga nej, men detta känns oerhört tafatt!

Sitter för första gången och går igenom jobb på arbetsförmedlingen, känns tungt! Det här var inte vad jag behövde just nu!

Men skam till den som ger sig, men denna fighten kommer jag nog ta. Ska ringa Metall imorn och se vad de säger!

This entry was posted on tisdag, oktober 17th, 2017 at 08:11 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Response to “Provanställning klar”

  1. januari 7th, 2018 at 12:34

    GoldenTabs says:

Leave a Reply