2018 – here we come

MY god…10 februari, ett par månader sen jag skrev sist. Känns som det hänt mer än någonsin i mitt liv.

Först det roligaste:  Dagen innan nyår var vi hos några vänner och åt och drack gott. Då man uppfattas lite som en dryckesnörd fick jag frågan om att smaka på svensk ekologisk premium vodka. Va fan, vodka dricker man inte rent anser jag men jag smakade och shit vad gott det var. Smekte som en öm kram i en solig vik på sommaren!  Så fort jag kom hem goggla jag upp allt jag kunde, jag mailade deras info och sa att jag var intresserad att bli delägare. Det tog ett par dagar innan jag fick svar, men då fick jag ist ett långt och ärligt svar. Köpte A-aktier för 10k och fortsatte mailkonversationen.  Fick sedan besök av en säljare som gav mig massor med smakprov som är meningen att jag ska ut till krogar och sälja denna eminenta dryck. Mer mail och tanken om att ses med grundaren och diskutera jobb som ledamot i bolaget.  Tyvärr gick den första dejten i stöpet då en känd artist ställde in sin konsert pga fibromylagi vilket var ett hårt slag.  Men nu är vi uppe och diskuterar en ny dejt.  Detta kan och jag hoppas blir jävligt stort. Jag sa att inom 2 år så jobbar jag heltid med detta, jag har haft rätt förr.

Det andra roliga men också kontroversiella är att jag är vald till plats nr 22 till höstens kommunalval.  Det är hedrande då de andra 19 framför mig jobbar med politik idag så jag är en av de främsta bland de med minst rutin. Sammanlagt är det 43 namn just nu. Det är förmodligen mitt största beslut i livet, det har funnits där i snart 2 år och har växt fram som en självklarhet till slut, men fortfarande så tvivlar vissa procent av min kropp. Alla dessa människor som kommer ändra åsikt om mig, vända mig ryggen osv.  Som tur har jag hittat en härlig filosof vid namn Aron Flam att lyssna på som hjälper mig oerhört med dessa tankar.  Va fan, är de så jävla upptagna om min politiska åsikt och inte mig som person så kan det ligga gärna va.   Det som mest oroar är nog jobbet och vissa delar av familjen, men med mer information så kommer jag gång på gång prata omkull de när de kommer med sina förutfattade AB meningar.

Det sista är väl jobbet som det blivit en rejäl gryta i nu.  En av de värsta har äntligen tagit sitt vett tillfånga och sjukskrivit sig en längre period. Det känns bra då jag nu har en person på den platsen som både är mer kunnig och enklare att jobba ihop med. Samtidigt som en situvation inne i kapstaden fick vi ut blanketter om hur vi trivs mm.  Den uppföljningen har inte kommit tillbaka än, men det kommer bli oerhört intressant.

Sedan har vi börjat bekanta oss med minimalsim som är ett härligt begrepp. Vi har redan slängt dussintal kläder, uppmot 25 böcker och rensar ut leksaker som M inte leker med. Jag fick känslan först vid jul då jag kräktes på alla dessa julklappar ist för 1-3 väldigt fina så fick han 10-12 medelmåttiga som mest är skräp.  Så nu till 3 -års dagen önskar vi oss egentligen oss pengar av alla för att köpa en ny cykel åt honom.

Annars är M helt fantastiskt, pratar mer, fantiserar mer. Han har börjat accepetera bebisen mer och tycker det ska bli kul. Otroligt roligt med snö nu då vi åker mycket snowracer. Helt enkelt mycket som är på gång, men samtidigt en skön känsla.  Vi inför ett slags mobilförbud när vi är hemma och vi har köpt en perfekt planera veckan kalender!   Nu popcorn och chagginton.  Gutår!

This entry was posted on lördag, februari 10th, 2018 at 09:05 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply