Bolagsstämmor

Ja, det tar ett tag mellan varven kan man säga. Jag skulle verkligen vilja nästintill få in en rutin att skriva av mig här.

Just nu är det fredagkväll efter 2 intensiva veckor. Hemma själv med båda grabbarna då damen är på spa å dricker champagne som jag så fint åkte och köpte idag efter mitt besök gbg för min första egenbestämda operation. :-)   Annars har det varit många kvällar iväg nu på förmöte, KF, GRN och diverse utbildningar för oss nya.   Det är enormt givande och man känner att man åtminstone lär sig nya ting och träffar nya ansikten. Men frågan är om man nånsin kommer göra nån enskild skillnad?

Kommer man få genomslag av en motion eller rent av en tanke som väckts blir till verklighet?  Det är nog än så länge allt för stora frågor utan just nu är jag oerhört ödmjuk inför uppgiften att vara förtroendevald. Jag har en oerhört förstående sambo och chef som låter detta fortgå utan några som helst problem utöver mig själv som redan börjar känna av tempot samt att ”ska jag nånsin få göra ditt eller datt”.

Men så kommer det tillfällen som en AW på jobbet där jag träffar min naprapat och erkänner vad jag håller på och han öppnar upp sig som en bok och berättar allt möjligt. Bjuder på öl, byter privata nr och kommer ses mer framöver mest för givande samtal. Sådan värmer och inser att jag är något stort på gång.  Jag kommer inte vara någon lagernisse resten av livet.

Pojkarna frodas iaf och samtidigt läser jag 2 forskningsböcker om uppfostran och går på en Abc kurs för föräldrar som är mycket nyttig.

Tänker nu dricka en OP ready to drink till, käka lite chips å spela Hitman tills någon pojk vaknar. Gutår!

This entry was posted on fredag, mars 29th, 2019 at 08:37 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply