3 månander

….sen jag skrev sist.

Nästan larvigt långt, speciellt vad som hänt.

Först så fick jag ett mail av min chef S som berättade att min kollega Trs sagt upp sig och det blir lite struligt med tiden mellan hon slutar och jag kommer tillbaka.  Så efter lite tänkande och prat med fsk så fick vi till det att jag skulle skola in samt jobba så mycket det gick ifrån mitten av februari.  Detta flöt på rätt väl ändå, inskolning gick overkligt bra för Mow och OK för Mik så det var skönt att allt flöt med. Jobbade mycket dock så det gjorde att jag å P knappt såg varann.  Sen började de heltid och Mik känns inte allt bekväm, en hel del vabb.  Men detta är inget i jämförelse vad som låg i kölvattnet.

My corona….herrejävlar.  Jag hade ett uttryck rätt tidigt ”det blir en tidsepok, före och efter Corona”.

Nu känns det som jag mer och mer har rätt. jag tror när jag läser detta så minns man tillbaka på främst debatten. Facebookgruppen anders tegnell fan club är fantatisk.  Själv blev jag snabbt rädd, riktigt rädd att detta skulle(kanske inte drabba mig själv) ge mig personligen svåra val.  Efter det har det bara snurrat på.  Skutt&lek ställs in., alla möten ställs in, matcher ställs in. You name it!

Sedan blir man permitterad från jobbet efter knappt 6 veckor med heltidsjobb. Jag behövde verkligen en längre arbetstid innan jag själv skulle ”njuta” av att gå hemma igen. Men så är det nu och jag får lägga band och fundera hur jag beter mig. Jag har ett för högt temprament som kan vara jobbigt ibland.  Världen kommer att bli annorlunda, så säker är jag iaf!

Hinner inte skriva mer nu, men jag slåss än en gång mot väderkvarnar!??  Var är jag själv på väg?

Hoppas kunna läsa detta 2021 och fundera hur det gick till. Måste se till att skriva av mig oftare dock!

This entry was posted on tisdag, april 14th, 2020 at 10:27 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply