Hej världen!

Såå nu var det dax för mig att presentera mig inför blogg hysterin i vårt vackra land.

Det känns inte helt riktigt jag, än. Förmodligen för att kommer irritera och uppröra folk med mina tankar och idéer.  Tyvärr vill jag oftast, som alla andra, vara unik och därmed ha ett eget sätt att se på saker och ting.  Om allt för många tycker om en vis film så blir jag oftast lite negativ till just den filmen och dito om en film som folk ogillar.

Detta är absolut ingen regel men ibland blir det bara en sån grej.  Har redan massa idéer om ting som tycker är fel/rätt som folk skulle bli sura/ledsna/arga för om jag skrev så det får jag ta längre fram i mitt bloggande.

Annars är själva tanken med bloggande rätt intressant, man ger mer och mer ut av sig och får mindre privatliv, är det tanken eller vill man bara att nära och kära och eventuella slumpvisa bloggläsare att ge dom lite tankar över hur en annan människa tänker?!

Ja, jag ska väl inte säga för mycket eftersom jag själv har börjat men till en början kommer jag inte skriva vem jag är, kommer inte dela med mig denna till syskon osv.  Jag gör väl detta för mig själv, så man kanske kan läsa vad man gjorde och tänkte år 2010. Min sambo frågade varför jag inte skriver vanlig dagbok, egentligen hade det varit mycket bättre men jag skriver både snabbare och snyggare såhär.  Dessutom kan man bara skriva 4 rader en dag utan att det ser helt konstigt ut.

Idag var en väldig bra dag för övrigt, vaknade upp runt 9-10 eftersom vi hade lite förfest hos oss igår och efter det en lätt utgång på Franks.   Drack en öl där och spelade mest BlackJack och diggade att dom spelade mkt rock och flera låtar av Maiden.   Efter detta var vi ute hos sambos föräldrar och åt och såg den härliga filmen ”Släpp fångarna loss, det är vår”.

En klassisk svensk underbar film om hur lätt det är få folk att le och skratta.  ”Jag ser er, jag ser allt”.    Vidare hem och börja packa inför vår fantastiska resa.  Miami, Costa Rica Och Dallas i 4 veckor.  Hoppas man inte packar med för mkt för där ska shoppas.  Sen tog man bilen till en god vän på Tullen och se Chelski med Cech, Terry och Drogba i rollerna som vinnare i den viktiga matchen mot Arsenal Funners.  2-0 och känslan i kroppen är mycket bra efter att ha återtagit serieledningen!

Nu blir det en dålig Wallander film och lite sömn på soffan innan en av årets sporthändelser drar igång.  Superbowl!!   Hade man varit lite förutseende så hade vi kunnat bokat resan ett par dagar tidigare så vi hade varit i Miami under matchen men man ska vara glad för det lila eller som att avsluta med ett citat av min absoluta idol och mentor: Lars Demian

”Man ska vara glad att man inte är död”

This entry was posted on lördag, februari 6th, 2010 at 05:59 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply