å regnet bara öser ner

Sista september, regnet har öst ner hela dagen och Mo är nog i något slags esse i sin 3-års trots där ordet aldrig förekommer mer och mer.

Igår var det dop för Mik, oerhört bra, grym präst, fikat löpte på och kramarna från familjen kändes helt ok efter omständigheterna(kanske Hi då men ändå).  Men natten till lördag var det stökigt med Mo och själv hostade och snorade igenom någon timma i natten.  Ordentligt sliten efter en vecka där jag är för frisk att stanna hemma, men känns att det tär på en att gå till jobbet.

Men främst tär det på alla tanker som osökt åker in i politiken…har jag gjort rätt eller är jag helt ute å cyklar?  Jag blir övertygad om varandras sidor hela tiden, det är nog det värsta just nu. Inte minst då folk runt omkring ifrågasätter P, speciellt dennes mor. Förbannad, men samtidigt ledsen hur lågt man kan sjunka för att ”sätta stämpel” på någon. Vad är det dom vill?

Samtidigt så är det mycket nu, klyschan från carl-lennart, men det tär på mig. Det känner jag!  Jag hoppas jag kommer till ett tillfälle då man ser en ljusning, men tror att det behövs något rejält att se fram emot. Docm har jag insett att spendera pengar på mig själv är nästan helt verkningslöst. Jag har massor med pengar som jag egentligen an köpa mig precis vad jag vill ha, men samtidigt får jag lika mycket ångest då jag hellre kunde lagt de pengarna på huset eller något liknande.  Förhoppningsvis kommer vi in på minimalismen igen så vi kan börja båda skänka bort saker och köpa mindre.   Det har blivit bättre sen vi såg dokumentären, men jag tror man kan mer. Dock är detta är bra början och nu tänker vi iaf dess tu mer inför varje köp.

Luddigt inlägg, gjorde precis en Mensa-test och fick 122, kanske ska ta mig in i den klubben med då, iaf börja med kluriga gåtor. Det kändes både inspirerade och lite klurigt samtidigt!  Hoppas på en bra vecka med sektionsöte och en resa till tyskland får jag hoppas. Alternativt en konferans oxå, men jag känner redan här att det börjar luta åt ett nej.

This entry was posted on söndag, september 30th, 2018 at 09:23 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply