Nytt decenium

Puhhh, wow. Läste först igenom mitt sista inlägg och se vad som har hänt sen dess.

På min släktsida?!?   Absolut jack shit!   Igår var nog ytterligare en negativ ”milstolpe. Jag struntade att gå i min mamma födelsedagskalas. Redan när jag fick inbjudan så var jag glad då vi var upptagna den helgen, senare bytte hon med då kom P med idéen att hon åker själv med grabbarna så kanske ”dom fattar vad dom håller på med”.

Så fort hon åkt kom det par tårar, jag har aldrig trotsat min familj som i detta fallet. Och det kändes rejält, men samtidigt ett nödvändigt svar på allt. Jag har inte sett mina syskon sen oktober nu kanske? Men ärligt talat så mår jag ju bättre av att slippa dom just nu.  Men samtidigt har jag en plan som jag hoppas gör att jag blir mer säker och kommer vara den om orkar med dessa sammankomster.

Jag är inte helt säkert hur P kom i kontakt, men hon gick en utbildning på en filosofiförening i gbg. Det enda hon diskuterade där är just min relation med mina föräldrar, vilket hon stod upp för extremt starkt faktiskt så jag är mer än glad att hon tog upp detta dilemma. Av de som var där så fick hon direkt respons på detta och en del verktyg hur vi ska ta oss an när detta kommer igen. Sen lär hon sig meditera och att ”kunna hantera dryga männsikor” typ. Så jag har varit där på en temakväll och blev såld direkt. Så nu i februari är det min tur att gå denna kursen.

Tror det kan göra att båda jag växer som människa och inte minst politiker då det handlar mycket om att lyssna, ta till sig och ge tillbaka information till människan så den känner sig sedd och hörd. Dessutom tror och hoppas jag att jag och P kan oxå gå stärkta ur det och vara mer säkra på varann, men även ha sådär redigt djupa samtal om ting så man växer ett par snäpp till i sin relation. Så nu tänker vi ge oss in i det här, om det nu går att sy ihop då det är i gbg osv.

På jobbet har nu Th sagt upp sig, förbannat tråkigt då det egentligen bara handlade om lönen vilket visar att F kanske inte är ställen att stanna på för många år till. Men som det känns nu så har jag det för bra där och allt flyter med politiken och jag har nära dit. Det är för många stora plus.

Men iaf har hon sagt upp sig och efter lite snack så känner jag (inte minst efter en julledighet utan P då hon bara jobbar) så känner jag att det ska bli skönt att börja jobba igen. Egentligen en perfekt känsla att längta tillbaka, ha ett datum och ändå ha 4 veckor kvar där vi kan kräma ut det sista ur vår tid tillsammans hemma.

Det har varit oerhört tuffare än vad jag trodde, jag var kanske lite naiv och mindes tillbaka tiden med Mo, men jag ångrar inget utan fått extremt mycket stöd. Inte minst från Lena från Borås stad där vi haft 3 längre samtal. Det sista nu i januari sa hon att jag såg så harmonisk ut och att allt gick ju din väg nu i början av decenniet.

”Du är en jädra bra pappa, det vet du!”

Jag var färdigt med att vara hemma, jobbet gjorde så det fanns en lucka, löste sig med dagis osv.

Nu kommer det ta ett tag då man känner att det fantastiskt att bara gå till jobbet, jag hoppas det håller i sig. Men är lite rädd att jag inom max 2 års tid inte kommer jobba kvar då det tråkar ut mig och ser inga utmaningar. Försöker mentalt säga att utmaningarna får vara inom politiken och jobbet blir bara mer en fast inkomst. Får se om det går att ha det synsättet ett tag, då jag gillar det mesta med jobbet utan att man får en skälig lön. Men ett förbättrat CV är iaf här en mycket god poäng.

Nu ska P sova då hon varit iväg hela kvällen på teamträff så får ta och avsluta och kramas lite. Tror det behövs efter denna helgen. Lovar att inte ta för lång tid till nästa! Tjing!

Så det känns skönt att börja om nu lite, komm

This entry was posted on söndag, januari 19th, 2020 at 11:28 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply