2020….bye bye

nytt år då, nya möjligheter..gud vilken klyscha.

Men efter att precis ha avslutat ett samtal med gode Carl så tänker jag en del om 2020.  Covid-året

Året då alla lärde sig tvätta händer, tänka mer på sina äldre och att man kan semestra på hemmaplan.

Personligen tänker jag tillbaka att de 2 första månaderna av året var jag föräldraledig och mådde som sämst i mitt liv.  Inget var bra, jag kände ett enormt tryck att jag behövde komma till jobbet och få rutiner.   Jag hann vara på jobbet 4-5 veckor innan vi blev permitterade i 6 månader. Nu i efterhand så minns jag knappt att jag har gjort det. Men jag fick studerat makroekonomi även om det blivit väldigt segt med tentor osv så jag inte är godkänd än, men är ändå glad att jag gjorde det och fått lärt mig massor.

Myntet ramlade ner ordentligt när jag hittade Åbo universitets lektioner på youtube, så jag hoppas ändå att kunna tenta upp nästa år.

Politiken har ju satts lite på kant med digitala möten, men både mitt långa anförande i grundskolenämnden i år på kf budgeten med den fantastiska respons jag fick av både vänner å partikollegor.  Och sedan att jag i grn fick igenom 2 av våra yrkanden!  Det är så galet stort!

Det som mer har varit på tapeten annars är mitt börs intresse har skjutit i höjden och enligt nordnet har jag gjort nästan 120 affärer i år.

Med en suverän utveckling på 57,57% på helåret så är det bara att sträcka på ryggen och med en fin vinst på över 147K!  :-)

Så barn, politik och börs är mina ord för 2020!

 

Får skriva mer en annan dag, är sååå trött efter en underbar nyårsfirande med svärföräldrarna.

Det jag minns är att Mowitz orkar hålla sig vaken till halv 2 och han vann Mexican Train!

This entry was posted on fredag, januari 1st, 2021 at 10:51 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply