Skridskor…..

Nu har vi kommit en bit in i detta år och tänkte skriva av mig.

Sitter just nu på ett styrelsemöte och funderar över diverse citat om grisar.

Det senaste som jag måste få skriva är väl att Mo fått tag i ett par skridskor och åkte för första gången i söndags och det tog oväntat kort tid innan han själv staplade iväg. Fantastiskt att se och främst stolt över han vågar ge sig iväg själv och har en vilja att lära sig och att kunna själv!

Än en gång så är snabblärd på både fysiskt och psykiskt , som jag pratade med mamma idag som han fick på sin 2-års kontroll:  -Oftast kontrollerar man kroppen eller språket men Mo gör båda redan. Det är unikt och jag har aldrig sett detta!

Så efter detta så snackas det mycket skridskor nu, så igår hämtade jag ett par nya från Jonas B och sedan åkte jag själv och skulle köpa ett par grillor. Efter en extremt lång förhandling så köpte jag såklart de dyraste han tog fram under tiden. Så jag hoppas att dessa ska vara med mig många år!   Nu ska jag bara lära mig att åka oxå!

Vad har hänt annars då?

Extremt lugnt på fadersfronten efter att ha gjort valet att minska hans inlägg och att det inte syns.

Jobbet likså, extremt lung. Nästan läge för en ny permittering kanske? Dock ska jag få lite nya arbetsuppgifter nästa vecka av Sofia så det kan bli ett lyft.

Hemma, nja Mi är inne i någon förstadiefas till 3 år, men MO är duktigt och lär sig extremt mycket. Vi spelar schack, Rayman och Mexican Train.

Nu var ett virrigt möte slut så jag ska värma upp mig lite!

Tjing

This entry was posted on torsdag, februari 11th, 2021 at 08:34 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply