Regeringskris, Delta+, bästa veckan på 5 år och sista dagen på fsk.

Ska starta i ett rasande tempo att än en gång konstatera att:

1. Jag måste skriva av mig mer här, kanske lägga in en fast datum varje månad?

2. Jag har genuient svårt att förstå en del människor, visst kan jag tänka fel i en del ärenden men om man jämför med en del så har jag nog Ola Wong Moment rätt ofta

3. Min far har iaf försökt anstränga sig, men är samtidigt en oerhört lättkränkt och lättlurad man

 

Ok. 7/7-21 coolt datum med massa som hänt. Steffo slapp få 175 mandat emot sig och blev statsminister igen. Detta är rakt ut tragiskt (undrar vad jag tänker om 10 år), men jag har både känslan och tanken att det kommer bli ett grymt val 2022!

Har sedan 2 veckor tillbaka haft en sjuk knepig svacka med otillräckligt sömn, i nästan 7 dygn gick jag från att rulla runt, gå upp och SE KLART en hel film för sen rulla lite till. Jag var ett lik, P hittade några tabletter som hjälpte den 2:a natten iaf. En andleding som själv vill tro är detta sjuka tjöt om covid och vaccin. Och idag så fick jag nog själv en slags uppenbarelse varför jag är i botten emot vaccinering.

I början av Vac så postade Marcus O en story om att barnmorskor norrut inte ville ta sprutan. Detta resulterade i den värsta kampanjen för dessa stackars människor som ville låta bli att ta detta. -De ska avskedas och aldrig få jobba med människor igen osv osv.  Ett sjukt drev mot vanliga människor.    Är detta vad vi för alltid kommer leva med nu?

Du är antingen med oss eller emot oss.

Sjuka samhälle där vi direkt kastar skit på en annan om den inte håller med oss.

Idag läste jag första gången om lambda varianten…det rullar på med knepiga namn, vad gör vi när grekiska alfabetet är slut`?    Själv är jag som sagt inte alls säker på nåt, bara mina barn slipper ta det men jag själv och P lutar att låta bli att ta det alls.  Vi får se vilket hatstorm det kan bli, men magkänslan säger att vi har rätt om det här oxå. :) Eller ikke…

Igår måste jag berätta oxå att min vän Martin från traLys kom förbi och vi prata som vanligt börs några minuter. Sedan såg han att jag hade på mig en Hemvärnet tröja och fråga varför….

-Jag är med i det  – Jaså, det med? Hur fan hinner du med allt?     Sen fortsatte vi prata till vi kom in på regeringskrisen….

-Ja, jag behöver ju följa med då jag är med i det själv.     -Va, är du politiker oxå???  Du slutar aldrig att förvåna!!

Ett härligt varmt samtal avslutade han med att vände sig om och säga:

Tur det finns sådana som du!

 

Backa nån vecka till så var vi i stugan än en gång med mina päron, lika intressant som alltid.

Jag kom ner först på tisdag lunch då jag hade ett förmöte på måndagen och skulle ha kf på onsdag.

Kan väl skriva hur mycket som helst om de 4-5 dygnet vi var med dom, men ett par stolpar:

  1.  De var den bästa veckan på de senaste 5 åren, så vi börjar ändå positivt
  2. De har alltid så bråttom till nästa moment, är vi iväg nånstans så hinner vi aldrig ”göra” nåt utan vi vill bara hem.  Detta är sjukuppenbarelse då jag själv ofta har svårt att vara i stunden och så fort jag kommer till en lekplats så vill jag nästan bara därifrån ist för att njuta av stunden där! Nåt jag absolut vill jobba med under året/åren.
  3. De lovar mycket i förväg för mina barn, mest Mo, men tycks inte hålla det. Hade velat ta det mer, men får ta det vid ett senare tillfälle.
  4. De är gamla ja, men det känns ändå som de ofta klagar på att de inte orkar just med våra barn.
  5. Det är tragiskt att man nästan måste be dom att leka med barnen, då det alltid ser sig själva först.

Kort sammanfattning som ändå går vidare som ett positivt steg uppåt.

Imorgon är det Mo sista dag på fsk, sedan sommarlov i 5 veckor tills vi börjar på skolan. Jag är oerhört stolt över honom och tycker det ska bli minst lika roligt att han ska börja där uppe som han själv. Han är lite nervöst för de större killarna, men han behöver gå igenom det provet och växa till sig.  Smartnessmässigt är han redan där, men han måste båda våga ta plats, men oxå ge plats.  Det senare har vi jobbat med mycket och fick beröm på vårt utvsamtal om honom i maj.

Nu har jag resant huvudet på en hel del tankar även om det finns massor kvar, men nu ska jag bli bättre här!  Det här är min meditation.

Gutår!

This entry was posted on onsdag, juli 7th, 2021 at 09:13 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply