Början på nåt nytt…?!

Kommer nog att le stort när jag läser igenom detta om nåt år, men känner verkligen att jag borde skriva oftare här. Men 2021 BF så unnade jag mig en sjukt bra dator som kommer nog  göra skillnad på detta. Just nu hade jag tänkt se på Lyrro (yrrol 2 typ) men lyssnar samtidigt på ett program från Riks i lurarna så då kan man ju försöka göra en 3:e grej. :-)

puhh, några timmar senare och en galet besviken människa. Inte bara från filmen som var ett bottennapp förutom en kul scen med Liberaler där man lekar med varandras fördomar.

Sedan skulle vi sent om sider prata lite allmänt innan vi somnade, vad vi vad tacksamma började det men det slutade med småskaligt krig där egentligen bara fick negativt mot mig.   Jag anser inte hennes nya ”väg i livet” något bra, jag berättar inget när jag mår dåligt, jag misstolkar henne medans hon alltid känner rätt när jag säger något som hon inte tycker jag menar. En jävla soppa där jag än gång funderar vad som händer.

Är det detta som på riktigt är en 40-års kris, att man inser mer att vad fan va är i livet? Var detta meningen, var det den här vägen jag tänkte när jag var 24 år och odödligt?  Förmodligen inte och jag hade absolut inte velat vara i samma situation som varken LE eller CA även om jag kan avundas dom ibland.

Ska man behöva speca ner vad man har så man kanske ska vara mer försiktig för det är galet många som förlorar samma sits som jag som legat bättre till.

2 friska barn, en sambo som säger att hon älskar mig, ett bra jobb, en stundande karriär, gott ekonomiskt ställt även om jag alltid tror att Hin Håle står vid min säng varje morgon för att tömma varendera slant jag äger.

Jag har vänner, en familj som dock gärna vill ta avstånd från mig, men som kommer få äta upp det med hull och hår inom en snar framtid.

Så va gör jag….är jag uttråkad eller är jag bara en oerhört osäker själ som aldrig vågar hoppa utan livsförsäkring, rem, extrarem och ett evigt sökande efter den bästa remen?

Tragiskt, ska jag börja leva nu?

This entry was posted on måndag, januari 10th, 2022 at 12:43 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply