Äntligen sams!

ja…sista juli ja. Sista veckan på semester, sist jag skrev var i januari.

Nu sitter jag och slöspelar på Unibet och har sjuk puls fast jag spelar en Hexapro med vinst på 7,5 euro…..blev 2:a i den oxå precis så nu ska jag fokusera här.

Dock har det hänt alldeles för mycket…som vanligt.

Men det viktigaste och rubriken är ändå att jag och min far äntligen slutit fred efter snart 5-6 år av gnabb.  Droppen hände i stugan efter ett onödigt påhopp om tidningens bulls intentioner och samröre med oss. Efter att han ändå inte gav med sig efter jag för första gången i mitt vuxna liv svurit mot min far så ville han ändå fortsätta efter jag låst in mig på toan. Det var droppen och jag sa några väl valda ord upp mot sängen. Dagen efter stel som få och dagen därpå var jag så nere att P tvingande mig cykla in till varberg för att där hoppa ett tåg med cykeln som jag sedan tog mig från Borås och hemåt.

Först ett stopp hos Baa och pratade av mig, oerhört fint och skönt. Samt att han för andra gången på kort tid berättade att han håller mig som en av hans närmaste vänner! Det var fint och utan att jinxa så kan det finnas nåt att bygga på! Sedan vidare till min vän i byn Far som oxå fick prata ut hos. Dessa två stopp samt P tvingande var nog exakt vad som behövdes. En vecka senare så skriver jag till far att vi bör mötas och det blir en lunch på stan.

Även om jag kände att mycket var detsamma så var det ändå med en annan jargong. Jag tror att han förstår att det är han som provocerar fram bråken och inte jag.

Så vad har hänt mer det senaste….jo idag fick jag ännu ett besked om en bekant som ska gå isär…Tragiskt men oerhört nödvändigt för just detta paret. Jag har nog aldrig insett varför de är gifta. Men det är också en vän som jag får närmare till mig och det betyder mycket att nu börja få ett par vänner som alltid finns där.   Samtidigt kan jag nästintill i mina mörkaste stunder filura om det verkligen vill vara vänner eller det är nåt maskopi.  Typ Truman show….och detta leder in till en oerhört special middag i veckan.   Jag blev efteråt både anklagad för att vara kvinnofientlig samt ta mycket plats osv. Även om jag direkt inte kunde ta åt mig så ville jag ändå gräva djupare.

Tack vare detta fick jag & P ett fantastiskt samtal i förrgår om förväntningar, vad man har med sig i sitt bagage, vad man kunde gjort annorlunda osv osv.  Ett grymt samtal som jag vill minnas länge!

Sedan läser jag även en ny bok om att förändra mitt jag…kryptiskt, men så kort som 30 sidor in så har jag verkligen försökt att förändra och tänka annorlunda. Först att bara vara tacksam…det är nyckelordet. Först kan man börja med att vara tacksam över den dagen man har upplevt, men när man tar det ett steg längre och börjar vara tacksam över hur dagen framöver ska bli så blev det mäktigt.

Inte minst för barnen och deras bemötande av både tanken och vår relation. Jag hoppas kunna återkomma för nu får det bli sängen…och jag kan mer än lova att jag är tacksam över att kunna skriva här igen inom augusti månad!

This entry was posted on måndag, juli 31st, 2023 at 11:11 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply