Man nr 4

Shit, detta hade jag nog knappast trott eller drömt om.

En dag får jag ett samtal av valber, han nosar lite vad jag vill och om ks skulle vara intressant.  Självklart säger jag.  Nja då hade jag gärna sett dig som min vice gl.  Vi pratar vidare och jag får oerhört många fina ord – människokännare, humanist, kan ta alla människor mm. Jag säger att jag ska ta mig en funderar.

Kommer hem och berättar allt, P blir glad och tycker att jag ska ta det.  Ringer AA i stkhlm och han blir överlycklig och tycker jag ska hoppa på både och. Hade han varit kvar i B så hade han tagit ”erbjudandet”.   Två dgr senare tackar jag ja och nu ska man bara bli ”vald”.

Vid mötet senare var jag bra nervöst och valet kommer först till vice, jag och Sz är de sista nominerade. Han börjar tala för sin sak och när jag får talan så är jag nervös och talar mitt sämsta nånsin. HAHA   Efter en första felaktig röstning så blir en andra omgång :-Vi har ett resultat 9 till M 5 till S.  Därmed var jag vald som vice. Under valet till KS som jag var minst lika nervös, blev det lätt då de talade för 1,2 självklara och sen Gl och vice som 3,4. Sådär var det klart!

Dagen efter ringer jag både Q och pratar men även X. Grymt samtal med de både, men de varnar oxå för jag nu är ”elit” och folk kan börja bli både avundsjuka och vara lite annorlunda mot en.   Jag får oxå tänka på hur jag talar för mig osv.

Oavsett så är jag lite lågmäld ändå, jag vill först vill bli vald ordentligt på fk, sedan vet jag väl ärligt inte hur mycket jobb detta kommer ta även om det är oerhört prestigefullt!

Sen kan jag inte säga att jag å P har det bästa nu heller, en del press ligger kvar från valet. Vi har inte riktigt kommit ikapp med varann och allt flyter på i en rasande takt.

I söndags hade vi ett rejält prat som resulterade att vi ska ta tillbaka våra måndagsdejter, vilket vi då gjorde i måndags vilket var magiskt. Ett glas bubbel till kvällsmaten, sedan ett till under pratet där vi bara snicksnackade om allt möjligt i 1½ timma.  Oerhört skönt!   Dessutom börjar listan för To D vara under kontroll så kan nog få undan flera punkter de närmaste veckorna.

Just nu -2 så snart börjar vargavintern!

This entry was posted on onsdag, oktober 19th, 2022 at 10:30 and is filed under Okategoriserat. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply